Pogledajte određenu poruku
Staro 23. 05. 2006.   #14
flash_back
Banned
Professional

Datum učlanjenja: 23.04.2006
Hvala: 11
9 "Hvala" u 5 poruka
flash_back is on a distinguished road

^ Slazem se sa tobom, zasto bih se bez veze kockao kada mogu da povratim prava na najjednostavniji nacin - lepo platim veratu "smesnih" 2000din po domenu i odkacim ih za sva vremena! Pogotovo, overheat-tuning.com mi je zabelezio oko 10.000 visita u prvih deset dana maja, tako da bih pukao kao zvecka na aukciji

Citat:
Originalno napisao Pedja
Imas ovde najmanje dva coveka koji su direktno u medijima koji se bave IT-om (oba su urednici casopisa ako se ne varam). Verujem da bi mogli da budu zainteresovani da objave kako radi jedan veliki srpski intenet provajder.
^ i ovde se slazem, vec sam cimnuo ljude sa sk-a! Nisam ih "cimao" da ovo objave, vec ocekujem da ce sami da se ponude

Citat:
Originalno napisao Pedja
Uz to, pokreni temu na ES-u posto tamo sigurno ima mali milion nezadovoljnih i prevarenh korisnika Verata, tako da ces verovatno naci jos nekoga ko je prosao isto.
^ e nazalost ovde se ne slazem nisam brate u tom fazonu da dizem sada bunu i slicno (daleko bilo), "izradjen" sam i nemam nista sada ja od toga da se bunim, vise bih zeleo skromnih 5 min sa nekim bajom iz Verata da mu malo pojasnim kako stvar izgleda iz mogu ugla
flash_back je offline   Odgovorite uz citat