Citat:
Originalno napisao sirNemanjapro
Ljudi, prosto. Pitao sam da li hoce ko da pomogne, a ne da se polemise o tome kako i sta...
|
Slicna tema je pokrenuta na ESu. Tamo se raspravlja o pokretanju opsteg (a ne Cacanskog) portala. Polemika je vrlo zestoka i neki klinci su "iznaspustali" da ne kazem nesto bezobraznije, neke iskusne web developere. Klincima njihovi komentari izgledaju kao beskorisno mudrovanje jer oni "samo traze volontere u pravljenju buduceg najboljeg domaceg portala koji ce do kraja godine imati milion posetilaca".
Oni ne shvataju da komentari zele da kazu sledece (a to je MorenoArdohain vesto i jezgrovito rekao u ovoj temi) - Sve je to lepo, ima tu posla, pravite stvar od opte vrednosti, ALI kako za to treba mnooogo posla i mnooogo para i doooosta znanja, na kraju cete se umoriti pa od opstekorisnog portala niko nece imati koristi, ni vi, ni posetioci.
Izvinjavam se ako sam zvucao pregrubo, samo sam hteo da sumiram komentare i nije ovo ono "ako neces da mi se pridruzis ne odmazi mi". Jednostavno i meni se cini da je bolje da energiju usmerite na nesto drugo, mozda manje zahtevno, a efikasnije.