Pogledajte određenu poruku
Staro 23. 06. 2006.   #216
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Bar su sada objektivni, ne znam zašto su se nabili u svoj šesnaesterac posle svakog gola, ali naslov na index.hr najbolje oslikava kako su igrali: "Kukavice se vraćaju kući, borci idu dalje". Skoro da su odigrali loše kao mi protiv argentine, "jedina" razlika je što australijanic nisu argentinci, i imaju na golu onog kiklopa, karikaturu od golmana. Ne znam šta je Hidink hteo da postigne sa njim, kada ga je uveo umesto Švarcera koji je premier-ligaški golman sa puno iskustva i solidno brani.

Od golmana se očekuje da odbrani sve ono što "mora" da se brani, a ako odbrani i više od toga, time postaje golman svetske klase, manje od toga - neka ide da prodaje semenke na stadionu. Ne znam, žao mi je da trošim reči, ali toliko sam šokiran i pojavom i kvalitetom Željka Kalača da ne mogu da verujem ne samo da ga je stavio na gol, nego da taj čovek uopšte profesionalno brani u nekom klubu.

Vidim na HRT-u selektor i igrači kukaju na sudiju... dobro kaže dinke ... mnogo smo isti.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat