Pogledajte određenu poruku
Staro 07. 07. 2006.   #46
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Ček, ako sam dobro shvatio, tebi su suspendovali account zbog 12 000 page views?

Pa to je stvarno bezobrazluk, prema tvojoj poruci ja sam skapirao da je bilo bar 12 miliona. Na ovom istom serveru se nalazi www.romance-cafe.com koji je recimo pre 2 dana imao 666.705 page views i skoro milion hitova sa 4.3 GB transfera. Prosek je nesto nizi, oko 550.000 page views i to naravno, nikakvog znacajnijeg uticaja nema na server.

Ja sam stvarno mislio da ti pricas o nekim milionima... a cak i da si imao 120 000 (10 x vise) ne bi imao nikakav problem, ni ti ni ja.

Sto se tice prekoracenja, (ako ne oboris server, za sta je ocigledno potrebno bar 1000 puta vise page views nego sto imas) nema suspendovanja naloga nego se obracuna na kraju meseca prekoracenje, pa se pojavis na blagajni sa doplatom

Nije da te ubedjujem da hostujes kod mene, ne radi se o tome, nego se cisto nadovezujem na tvoju poruku da bih te ja "ubio" da si hostovao kod mene, ja sam pogresno shvatio da je neko nevidjeno opterecenje, a u stvari ti je trenutni protok ispod 5% od recimo romance-cafe koji je na istom serveru. Ovaj server te ne bi ni osetio (da ne shvatis pogresno)
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat