Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 07. 2006.   #24
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

O čemu mi pričamo? Ne radi se o tome šta je potrebno a šta nije, ja znam šta mi je potrebno i šta ću da testiram, radi se o tome da ti neko iz zabave bunari po sajtu. Aj ja kao iz dosade pustim neki DoS na tvoj server da vidim da li će izdržati? Što da ne? Potrebno je da se testira i na to.

Čovek je pokrenuo ovu temu kao oglas, ako je neko zainteresovan neka mu se javi, ali je jako glupo da ide okolo i da bunari po sajtovima "...ponekad jednostavno iz dosade pustim scener da radi ...". Ma nemoj, kewe ti?

Ja mogu da kažem da sam dobio preko 150 mailova sa jednog mog sajta (tako je namešteno da kada neko pokušava takve "zabavne stvari" šalje mi mail sa requestom). Ko zna koliko je još request-ova bilo da mi nije stigao mail. Ako je to "iz dosade" onda je Ivanu mnogo dosadno u životu.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat