@ppavlovic
Da, ja sam svestan da imam jos mnogo da ucim i to nonstop radim, ali nivo znanja mi je malo veci od tog na koji ti potenciras jer se ovim bavim vec duze vreme (~4god security). Ja nisam od tebe trazio nikakav posao i nije mi jasno zbog cega dizes toliku frku. Delujem nezrelo ? Hm ... mozda ... seti se imam 21 godinu i uzivam u zivotu.
@ivanhoe
Dobro sam upoznat sa nasim zakonima, ali kao sto si rekao ne znas sta radim i onda mi nije jasno zasto pricas da sam u "hacker philosophy fazonu". Taj fazon me je prosao i sada sam se okrenuo drugim pametnijim, profesionalnijim i komercijalnijim stvarima.
@kodi
Pa mozes da nas nazoves i modernim hakerima ako bas hoces ... ali vi izgleda ne shvatate da ja mogu sve ono sto nadjem da zadrzim za sebe ili da prodam ili objavim negde sto vama nikako ne ide u korist. Ja sve lepo serviram na tanjiru a ne obrisem vam sajt ili objavim ogroman propust u nekom komercijalnom softveru i tako vam unistim reputaciju.
@nixa
Izgleda da ovde niko ne shvata da je ovo Srbija i da ja zelim samo da pomognem ...
|