Pogledajte određenu poruku
Staro 16. 07. 2006.   #96
Ilija Studen
Direktor Kombinata
Invented the damn thing
 
Avatar Ilija Studen
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Poruke: 2.669
Hvala: 44
119 "Hvala" u 64 poruka
Ilija Studen će postati "faca" uskoroIlija Studen će postati "faca" uskoro
Default

Stvarno jako mnogo vremena odlazi na pružanje podrške i promociju. Doduše, promocijom se nisam previše bavio. Instalirao sam par demoa i dao pristup uticajnijim blogerima. Kasnije je sve krenulo samo od sebe... Doduše, uvek moraš da budeš tu, da vide da si tu i da ti je stalo, da pratiš da ljudi ne bi okrenuli celu priču protiv tebe (dešavalo se da krenu od loše pretpostavke pa moraš da im objašnjavaš o čemu se tačno radi) itd. Najbolji alati za praćenje buzza su definitivno Google i Technorati. Ako znate neki bolji sistem za praćenje aktivnosti "blogosfere" preporuka je dobrodošla.

Što se ponude za predavanje tiče naravno da sam zainteresovan. Ranije nisam imao nešto zanimljivo o čemu bih pričao; sada imam i previše! Mislim da će biti problema da me skinete sa govornice

U ozbiljan PR će biti uložene ozbiljne pare (sa velikim O ) kada se do istih dođe. Svestan sam njegove vrednosti. Uostalom, kada sam Bill Gates kaže da bi zadnji $ dao na PR onda tu nema šta puno da se razmišlja. Planovi mi još uvek nisu u potpunosti definisani, ali je trenutno najveći prioritet 1.0. Kada software bude stabilan lako ćemo gledati kuda dalje.

Peđa je u pravu skroz. Pored svega toga jako je teško i raditi na samom kodu. Za vikend sam "pobegao" kući, bio dva dana offline i zgruvao dobar deo novog Files dela (jedan od prioriteta za 1.0). Da sam ostao u NS ne bih uradio ni četvrtinu.
Ilija Studen je offline   Odgovorite uz citat