Pogledajte određenu poruku
Staro 21. 07. 2006.   #31
noviKorisnik
Dejan Katašić
Wrote a book
 
Avatar noviKorisnik
 
Datum učlanjenja: 10.06.2005
Lokacija: Novi Sad
Poruke: 1.017
Hvala: 129
86 "Hvala" u 43 poruka
noviKorisnik će postati "faca" uskoro
Default

Peđa, mojblog već nudi povezivanje sajtova na ličnom domenu ... skokni na naslovnu i videćeš da su u vrlo povlašćenom položaju (jednostavno, platili su neku kintu za razliku od ovih ostalih parazita).

Citat:
Originalno napisao Djuki
Između b92 bloga i TvojBlog je velika razlika u konceptu. Na b92 svako ima lični blog, a na TvojBlog mreži će svaki blog biti fokusiran samo na jednu oblast: gadgeti, zdrav život, turizam, life style i slično, već zavisi od ljudi koji se okupe oko ideje. Što je više blog mreža sa različitim konceptima i idejama, to je bolje za blogosferu u ovom regionu.
Dakle, upravo ovo govori ono što sam u svojoj prvoj poruci naveo da je ovo koncept magazina a ne bloga.

Čovek je vrlo kompleksan sklop i ne može da se uklopi u oblast. U nekoj oblasti čovek može da bude expert, u drugoj strastveni amater, ali blog je ono što mu omogućava da spaja i takve krajnosti. Ovaj koncept ne - jer bi tu morao da piše na dva odvojena poddomena - i samim tim nema ništa lično.

Dakle, nisi blesav kad pominješ da je bitan ekonomski efekat jer normalno je da će čovek očekivati da piše za novac za nešto što ne može da oseti kao svoje.

Najjednostavnije - TvojBlog nije blog
noviKorisnik je offline   Odgovorite uz citat