Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 07. 2006.   #35
STELLANOVA
expert
Master
 
Avatar STELLANOVA
 
Datum učlanjenja: 07.06.2005
Lokacija: EU
Poruke: 609
Hvala: 47
51 "Hvala" u 37 poruka
STELLANOVA će postati "faca" uskoro
Pošaljite ICQ poruku za STELLANOVA Pošaljite poruku preko AIM za STELLANOVA Pošaljite poruku preko MSN za STELLANOVA
Default

Sinergija 06 u Novom Sadu

Sinergija je već godinama najveća tehničko-obrazovna smotra u našoj zemlji, ali i u regionu. Ove godine, vodeća Microsoftova konferencija Sinergija 06 biće održana od 9. do 11. oktobra u novom okruženju - Master Centru u Novom Sadu. Slogan Sinergije 06 je „turn on tomorrow”, a fokus na tehnologijama sutrašnjice – operativnom sistemu Windows Vista i Microsoft Officeu 2007. Učesnici Sinergije 06 upoznaće se sa aktuelnim Microsoftovim proizvodima, uz mogućnost povezivanja sa vodećim stručnjacima iz ovih oblasti. Ukratko, Sinergija 06 biće uzbudljivo i inspirativno mesto za sve koji se bave informacionim tehnologijama.

Pored visoke tehničke vrednosti, koja je zaštitni znak Microsoftovih konferencija, značajan deo predavanja biće posvećen menadžerskom uglu gledanja na vrednost, funkcionalnost i isplativost investicija u informacione tehnologije.

Program počinje u ponedeljak, 9. oktobra u jutarnjim časovima. Podsećamo vas da u svom kalendaru rezervišete ove datume za Sinergiju 06, da se pridružite našim korisnicima i proverite softverska rešenja do kojih smo došli.
STELLANOVA je offline   Odgovorite uz citat