Pogledajte određenu poruku
Staro 04. 09. 2006.   #60
Dragan Varagić
Moderator
Master
 
Datum učlanjenja: 07.08.2005
Lokacija: Novi Sad
Poruke: 631
Hvala: 25
76 "Hvala" u 50 poruka
Dragan Varagić će postati "faca" uskoro
Default

Eto, izvinjavam se što nisam uopšte stigao da vidim ove komentare. Sada sam ih sve pročitao.

Inače odmah da dodam sledeće:
Update: Zbog kasnog objavljivanja informacije u štampi i prenošenja iste putem servisa za dostavu tendera, rok za slanje ponude produžava se do 06.09.2006. u ponoć. Iz ovog razloga doći će i do adekvatnog pomeranja rokova.

Što se tiče samih rokova - priča je veoma jednostavna: Direktorica želi da startuje sa novom programskom šemom, a rok je početak novembra. Ovo če se najverovatnije produžiti do sredine novembra.

Što se tiče malih nabavki, one su u javnim preduzećima ograničene po vrsti nabavke godišnje na 2 mil. din.

Zahtev je urađen na takav način da se pojedinci (što je ovde većina) teško mogu i da razmišljaju da se prijave, obzirom da je zahtev da se radi o firmi, a klijent (jeste, radim konsalting za njih) zahteva pouzdane firme, koje će uraditi ono što se inicijalno traži i to u zadatim rokovima.

Mogu vam reći i neke firme koje su se javile, raspitivale i rekle da im rokovi odgovaraju (mogu da postignu), a koliko sam shvatio (jer nemam uvid u ponude) figuriše cena između 10 i 12 hiljada koju su neki pominjali: Gowi Group, Atomix, Arhel, Ion Solutions, Majlab.

Da ponovim, ovo nije poziv za pojedince i za firme od jedne do dve osobe.

Uvid u ponude imaće oni koji su konkurisali na ovom konkursu. Ono što jeste bitno je da RTV uopšte nije morala da da javnu ponudu, mogla je da pozove tri firme i da između njih odabere. To je još jedan od potencijalnih pokazatelja da ovo nije nameštena priča.
Dragan Varagić je offline   Odgovorite uz citat