Citat:
Originalno napisao Dragi Tata
Sve zavisi čime se baviš. Iskreno, nisam nikad ni čuo za te mod-ove koje pominješ, a middleware mi je biti ili ne biti, makar morao da koristim in-house varijante istog (grrrr...).
|
WORD. To je sustina cele ove price, a malo ko od nas ima dovoljno iskustva sa ostalim resenjima, i onda ispadne da svaki ciga svoga konja hvali.
Ti recimo nisi cuo za mod_rewrite, a ja bez njega ne mogu da zamislim ozbiljniji SE optimizovan sajt, a opet ja za distribuirane transakcije znam samo iz knjiga, nikad mi nisu zatrebale za 12 godina desktop i web programiranja.
A zapravo su i .Net i LAMP razvijani tako da udovolje potrebama svoje ciljne grupe, koje su tek nedavno sa rastom popularnosti weba pocele da imaju zajednicki presek trzista.
@caboom: mozes da drzis sessione kao fajlove, u bazi ili u shared memoriji, handlere za to ne moras da pises sam jer postoje gotova resenja da se skinu sa PEAR-a. Ako nesto pukne, desi ti se isto kao sto se desi kad u .Netu nesto pukne, ako si osmislio redundatnost sve je ok, inace si se zeznuo
S tim sto su realno pod windows serverima vece sanse da nesto pukne, freeBSD i vecina linuxa imaju u proseku veci uptime od windows servera (mada je kazu 2003-ka bolja po tom pitanju).