Pogledajte određenu poruku
Staro 27. 09. 2005.   #21
tokugawa
ni sente nashi
Na probnom radu
 
Avatar tokugawa
 
Datum učlanjenja: 26.09.2005
Poruke: 20
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
tokugawa is on a distinguished road
Default

Ha ha ha super su postovi.

'Ajmo redom. Gorane cifre koje si naveo nemaju veze sa vezom. Pre svega na svaki mail koji si poslao dobio si odgovor i dobro znaš da sada mešaš babe i žabe. Ti si sabrao 300 dinara na 064 i po 3-4 € po raznim zemljama koje si onda konvertovao u dinare i kao to je 1000 din!!!

Nije tačno da moraš da zaradiš 100$ po zemlji. 10$ po zemlji je potrebno, a isplaćuje se kada ta suma pređe 100$ i naravno kada nama sms-provider isplati novac. Istina je da je prema nama kao firmi (Balkan-cashu) limit 100$ po zemlji, ali nije za korisnike.

Da li bi mozda bilo bolje da kao pojedine firme zahtevamo da imate otvorenu firmu?! Ili da platite 100-200€ za svaki broj koji koristite?!

Realnost koju ti Gorane odbijaš da prihvatiš je da ja neću da kreditiram tvoje zajebancije, jer kao što znaš ni moju firmu niko u inostranstvu neće kreditirati. Za mene je minimalni limit 100€, za tebe je 10€. Gde je ovde nepravda?

Zbog obima poslovanja i kvaliteta usluge koju pružamo, negde smo morali da povučemo crtu. Ta crta je 1000 dinara.

Ince zaraditi 1000 dinara nije "nemoguća misija", jer to je 20 sms poruka od 50 dinara ili 10 od 100 dinara. 10 poruka za mesec dana! Zar stvarno misliš da je to mnogo?

Ono što je Balkan-cash omogućio svima je šansa. Šansa da pokušaju da započnu posao, bez firme, bez ulaganja i plaćanja setup fee-a. Ipak mora da postoji neka granica. Možda je nekome super da 6 meseci za redom zaradi ispod 10€ sa web sajtom, ali za mene je to gubljenje vremena.

Komentare "suve inteligencije", kao "kopanje groba" od Olivera, zamerke na račun dizajna od Godze, lektorska zakeranja i povike o zabrani postovanja neću ni da komentarišem...

Pozdrav za Igora. Nisam imao priliku da te upoznam ali čuo sam dobre stvari o tebi. Pozdravi brata i dalje neću iznositi moj i njegov prljav veš. Stvar je vrlo jednostavna, pokidano prijateljstvo, ako je on sebi uzeo neke stvari za pravo i morali smo i mi da se pozovemo na svoja prava. To je to.

Što se tiče zamerki za mešanje u uređenje sajta i monopolizam. Politika firme je da ne dozvoljavamo da postoje dva sajta iste adult tematike. Ovi sajtovi zahtevaju ulaganje i dobro se isplate, međutim zbog korišćenja zajedničih resursa u marketingu i affiliate sistemu, ako bi dozvolili da se sajtovi jedni drugima oduzimaju klijente to na kraju ne bi bilo dobro za posao.

U vezi vaših sajtova, postojale su dve intervencije. Prva, kada je na sajtu bio određeni materijal, kada sam ja iz svojih izvora saznao da se planira tužba protiv tvog brata i kada sam mu to javio. To je bila prijateljska pomoć a ne intervencija i nije imalo nikakve veze sa našim sajtovima.
Drugi put, je zaista bila intervencija, ali tada ste bukvalno kopirali jedan naš sajt, što naravno nije bilo u redu.

Inače u ugovoru piše da svaki sajt koji dobije naplatu preko BC mora poštovati pravila (koja se nalaze i na sajtu i u ugovoru). Ja sam lično tvog brata 3 puta podsetio da treba da svrati da potpiše ugovor, ali tada to nije bilo bitno.

Balkan-cash nije samo sistem naplate, već mi po ugovoru garantujemo za sajtove iz naše mreže. Dakle, garantujemo kvalitet usluge, proveravamo legalnost sadržaja i pružamo podršku korisnicima. Naravno da postoje pravila jer bi neka gruba zloupotreba servisa mogla da dovede do ukidanja ovakve usluge od strane Telekoma.

Sa druge strane mi se trudimo i da regulišemo međusobne odnose između različitih sajtova kako bi svi sarađivali i nastupali kao jedna ekipa, i kako bi izbegli međusobnu konkurenciju i sukobe.

Uslovi korišćenja su sasvim lepo objašnjeni na sajtu i nisu nikakav bauk, samo ih treba pročitati. Žao mi je što se to na ovaj način koristi...ali bože moj Srbija je ovo. Kolegama sa suprotne strane želim sreću u radu.

Ionako će presuditi vreme i korisnici.

Srdačan pozdrav,
tokugawa je offline   Odgovorite uz citat