Pogledajte određenu poruku
Staro 06. 10. 2006.   #5
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
 
Avatar ivanhoe
 
Datum učlanjenja: 18.10.2005
Lokacija: Bgd
Poruke: 5.320
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe
Default

pa probaj da mu objasnis, pa ako on zeli drugacije uradi kako on zeli, njegove su pare, i u krajnjoj liniji njegov je i problem... bitno je samo da ti njemu jasno napomenes da to po tvom misljenju nije dobro resenje, da ne bi bilo posle a zasto ovo ne radi.. i obavezno se ogradi ugovorom (ili bar sacuvaj svu prepisku) da se tacno zna sta ti placa, a svaka naknadna izmena kad nastanu problemi da se naplacuje zasebno..

ja sam jednom imao slicnu situaciju, kad su me bukvalno naterali da napravim lose resenje (jer je njemu tako rekao njegov prijatelj da treba) i onda kad je porastao broj korsnika i sve krenula da skripi i puca, pojavili se kod mene sa: ono sto si pravio ne radi, ti si nas prevario. Onda sam im poturio pod nos njihove emilove, i posle malo natezanja izvukao dodatnu kintu za prepravku... i lepo zaradio duple pare od posla..
__________________
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done.
ivanhoe je offline   Odgovorite uz citat