Tema: Monopol
Pogledajte određenu poruku
Staro 09. 10. 2006.   #4
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
 
Avatar ivanhoe
 
Datum učlanjenja: 18.10.2005
Lokacija: Bgd
Poruke: 5.320
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe
Default

Citat:
Originalno napisao kodi
Ne mogu da verujem, pa ovo bre nema ni u .. ma ovo nema nigde !!!
O cemu se radi:

Veceras od 23:05 pa do 04:30 nije bilo Interneta. Gospoda iz Telekoma je napravila prekid jer su menjali neko napanje.

Totalno neverovatna cinjenica je da oni uopste nisu obavestili polovinu provajdera da ce se taj prekid desiti.. (bar nisu sbb, verujte..znao bih.. to mi je posao)
To sto vas nisu obavestili je prilicno neprofesionalno, ali inace Telekom prilicno pazi oko prekida. Znam kad je par puta padala veza ka svetu (prekidi kraci od sat vremena) kolika je frka izbila interno, preslisavali su ih direktori danima zbog toga.

Sto se tice tuzbi, koliko ja znam ni jedan provajder ne garantuje 100% uptime, tako da nema osnova za bilo kakve tuzbe, ali mi nije jasno zasto SBB ne uzme neki alternativni link, pa preusmeri kritican saobracaj preko njega. Za ocekivati je da svaki provajder mora nekad da odradi nesto sto zahteva prekid saobracaja, tako da je SBB tu isto kriv sto nije obezbedio neku redudantnost za takve slucajeve..

I da ne ispadne da branim Telekom, njih (politicki menadzment firme, ne zaposlene) bi sve poslao u Sibir na prinudni rad, ali ne moze se ni (SAMO) njih kriviti za sve..
__________________
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done.
ivanhoe je offline   Odgovorite uz citat