Pogledajte određenu poruku
Staro 10. 10. 2006.   #26
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Citat:
Originalno napisao Alef
0. Nije poenta da li radi već kako radi.
1. Nikada ne koristim ni jedan jedini crackovan software.
2. Nemam MSN, jer sam popizdeo budući da mi je non stop pucao (pogotovo kad je intrnet bio malo lošiji).
3. Word ne želim ni da pomenem (ono što je formatirano na 17' monitoru ne može da se štampa na 15', jer se sve razjebe, provereno više puta, ja ovo upšte ne bih nazvao "radi").
Ne mogu da ne prokomentarišem par stvari, ono što si napisao pod 3. ne znači da software ne valja nego znači da ti ne znaš da napišeš tekst da ne pričamo o prelomu. Vrlo jednostavno.

Ono pod 1. je obična laž, glupo je da se zavaravamo, ne postoji ni jedan računar na svetu koji nema instaliran crack-ovan software.

Pogledaj ovo recimo: na računaru mog deteta ima oko 200 igara instaliranih, instalirao je većinu on sam, gde je stigao i kako je umeo, i opet taj računar radi sasvim normalno iako mlađe dete kada ne zna da izađe iz igrice koristi "magično dugme" (ono što mi zovemo reset). Znači ako se tebi krši računar, tu je manji problem OS, najveći problem je hardware koji je skupljen sa raznih strana i mašina nije lepo konfigurisana. Tu nema ništa sporno, ne možeš ti da staviš u jedan auto delove koji su pravljeni za drugi.

Sorry ako zvučim grubu, jednostavno ne volim da se lažemo... koja je poenta, nismo mi ovde neka softverska policija nema potrebe da pričamo bajke.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat