Za prvi put nije lose, samo je organizator morao malo da opominje one koji su pricali vise nego sto su obecali... tako da sam na primer ja stigao na red u 18:nesto a bio sam po satnici u 15:55, znaci preko 2 sata kasnije.
Mislim, nije strasno, bilo je interesantne price, samo mislim da u 18:nesto ni onaj ko prica kao ni oni koji slusaju od 10:nesto nemaju vise koncentracije i pored zelje da cuju. O tome treba voditi racuna, pa resiti to
1. ili smanjiti vreme ucesnicima i striktno voditi racuna da ako kazu da ce pricati 30 minuta - da to bude 30+-2 minuta a ne 45
2. produziti event na jos jedan dan
3. smanjiti broj ljudi koji prica
Sve u svemu, ja nemam previse iskustva po domacim seminarima, ali mislim da za prvi put nije bilo lose. I nekako mi je uvek lepse da pricam studentima nego "eliti", bolje se osecam i ne moram da merim svaku rec

Oni koji me znaju sa nekih predavanja znaju da volim sa studentima da pricam kao da sedimo u kaficu, totalno opusteno, jer sam 100% siguran da tako lakse kapiraju i radje ucestvuju u diskusiju, sto znaci razmisljaju o onome sto slucaju. Mozda nisam u pravu, ali to je nebitno, bitno je da oni cuju sta im se prica.