"Visa Internet" karticu sam imao dve godine. Kartica je uz par problemcica radila sasvim ok, support srednje zalostan (kako se ko javi na telefon), ali radnici ovde u banci u Kragujevcu - UZAS. Jednostavno, nijedan posao sa njom (pocev od trivijalne uplate na racun) ne mozes da zavrsis bez cimanja. Da ne pominjem da kada uplatis pare one legnu za 3 dana!?? Pisao sam vec o tome na ES-u u vise navrata, pa da se ne ponavljam, koga interesuje moze da procita epilog na
http://www.elitesecurity.org/poruka/873399
Sto se zakljucavanja tice, iako sam cim sam otvorio karticu eksplicitno rekao supportu da je otkljucaju i sklone sve limite, malo malo pa su sve kartice na sistemu zakljucavali, pa sam pre svake kupovine morao da cimam support da je otkljuca (veoma su ljubazni kad ih cimnes u nedelju negde oko ponoci

)
Juce sam izvadio Visa Virtuon kod Raifeissen banke. Za sada fino radi, ali opet bezveze, jer kao i kod Vobana nemas nikakav elektronski uvid u stanje, transakcije i sl (moras da imas dinarski racun za to). Da ne pricam da sam tri puta cekao po sat vremena u banci da bi izvadio karticu (nevidjene guzve u banci zbog kredita), da bi se na kraju ispostavilo da je doslo do nekakve greske (zasto uvek jaaaa ...) pa su celu proceduru odradili ponovo, i nakon mesec dana od zahteva sam dobio karticu.
Sto se tice sigurnosnog koda, stvar je jednostavna. Tamo gde se trazi - uneses ga. Gde ga ne traze uneses onih 16 cifara, i to je to.
Sto se renew-a na godaddy-u tice, ja to uvek radim manuelno. Cak i ako zaboravis na renew, dobices mail vise puta pre nego sto domen zaista istekne. Ako bas imas 50-tak domena na accountu, stavi na automatic, poprilicno sam siguran da ce te godaddy obavestiti ako na bilo koji nacin dodje do problema sa naplatom.