Pogledajte određenu poruku
Staro 25. 11. 2006.   #39
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Meni se čini da nisi pročitao tekst Pa čak i da ostane u krugu "DPT tapšanja po ramenu", ni to nije tako loše Ideja je da se da potvrda onima koji rade kvalitetne stvari od strane onih koji mogu da im budu najžešći kritičari. Mislim da samim tim nagrada dobija na težini, nije isto kada domaćice biraju sajt godine ili kada to isto čine ljudi koji od toga žive.

Šta misliš ko bi trebao da stane iza toga? Zar ne misliš da dovoljnu "težinu" daje to što je za neki projekat glasalo stotinjak najokorelijih geekova? Ko i koliko "teži" može da bude? Da angažujemo na primer B92 da stane iza ovoga? To je onda nagrada B92. Da stavimo Pakom ili ko zna koga? To onda nije nagrada profesionalaca. Ja ovo kapiram kao nagrada profesionalaca profesionalcu. Ja bih to, kada bih se takmičio, uvek rado stavio na svoj sajt i trubio o tome od Guče do Guče.

Tačno, nagrada je promocija i projekta i autora, i kao što sve počinje prvim korakom, tako i ovde mislim da ne treba da idemo previše pretenciozno. Da smo razmišljali pre godinu i po ko treba da stane iza DPT da bi mu dao težinu, ovaj forum nikada ne bi postojao. Ipak, ostavljam otvorenu mogućnost da te nisam dobro razumeo šta si hteo da kažeš.

Ko daje težinu PCTOP50 ? Redakcija časopisa koja uvrštava svoje projekte i projekte svojih prijatelja. Pa opet imaju neku reputaciju, nisam video još ni jednog dobitnika koji je na PCTOP50 listi a da nije objavio to na svom sajtu.

Opet, ja ovo kapiram prilično opušteno, nema prevelikih očekivanja, kažem, čak i ako ostane na "tapšanje po ramenu" - mislim da je to dovoljna satisfakcija. Evo neka zira kaže kako se osećao posle tapšanja po ramenu oko projekta donesi.com - tema je na ovom forumu, mrzi me da tražim sada.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat