Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 11. 2006.   #58
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Prvo, da ti odmah uštedim čitanje celog posta, ne slažem se ni malo.

Ne znam zašto bi insistirali na nekim rogobatnim skraćenicama, čak ne znam ni zašto bi insistirali na engleskom. Engleski može, ali samo kao prevod naziva, čisto da i strancu bude jasno o čemu se radi.

Ovo za w3csites je po meni neviđena glupost Sorry, ali umesto da elaboriram, lakše mi je ovako da napišem.

Opet da kažem, treba spustiti malo loptu, ne treba toliko komplikovati.

Što se "žirija" tiče, mislim da ne može jednako da se računa recimo dinketov glas i nemanjin glas. Mora da postoji neka distinkcija. Nemanja će prvo da gleda kod i da proveri da li je sajt WC (uvek me asocira na WC), W3C validan (btw, ni google.com nije validan a da ne pričamo o ostalih 99.99% sajtova) i da donese zaključak na osnovu toga, a postoji mnogo više kriterijuma koje Nemanja još uvek ne prepoznaje.

Što se tiče "jurnjave" i spremnosti/nespremnosti, ni to ne stoji jer ako neko pravi sajt samo zbog neke nagrade - onda nije normalan. Isto tako, ako neko tvrdi da bi bolje napravio sajt da je znao da će da se kvalifikuje za neku nagradu - opet nije normalan.

Što se tiče promovisanja, ti ne treba da rade b92 i ko zna ko, već sami dobitnici nagrada ako to žele. Ne znam zašto toliko insisitraš na komercijalizaciji svega toga.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat