Pogledajte određenu poruku
Staro 26. 11. 2006.   #82
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Odlično razmišljate, mislim i na one sa kojima se ne slažem.

Što se tiče AC, ja nemerno nisam koristio termin "sajt godine" već "projekat godine", pa bih time u izbor mogao da uđe i AC i slični projekti. Još jedan razlog je što bih recimo vrlo rado kandidovao neki IT / web časopis koji se pojavi, neku organizaciju seminara (ako upali ono što je Goran Aničić [ili beše Bizinger, ne sećam se] planirao pa dovede gomilu "faca" to zaslužuje bad da uđe u konkurenciju projekta godine u kategoriji "business" ili "marketing" ili ...).

@nixa: ne moramo sada da se patimo da pravimo neki super-cool sajt, dovoljno je neki iz ove hiper-produkcije blogolikih, samo da sve bude korektno.

@oliver: ideja sa usergroup i podforumom je odlična, tako ćemo napraviti. Samo bih ja napravio 2 usergroups, jedu za jury a drugu za sve ostale glasače.

Što se tiče samog žirija, ja bih rado izostao odatle da bih mogao da budem totalno objektivan.

Što se "prijemnog žirija tiče", ne mislim da mora da postoji nešto što će da definiše "prag kvaliteta", pre mislim da mora da postoji neko ko će jednostavno da proveri da li prijava ispunjava osnovne uslove. A za kvalitet će se pobrinuti ocenjivanje.

Članovi žirija: rekoh već da možemo da definišemo neki osnovi kriterijum po kojem nekom može da postane član žirija, ja bih ovom prilikom pozvao sve zainteresovane da se prijave, napravićemo posebnu temu.

Trebalo bi polako da "štikliramo" stvari oko kojih se većina slaže da ne bi u nedogled komentarisali nešto oko čega se načelno slažemo. Znači krećemo od kriterijuma, rokova, uslova,...

Citat:
Originalno napisao SirNemanjaPro
Znaci bice sastavljen od minimum 10 ljudi za koje TI smatras da mogu da budu u ziriju. I dont like this one bit.
Očigledno nisi čitao ili nisi razumeo šta sam govorio do sada, bilo kako bilo, da li ja biram ili neko drugi, ove godine čisto sumjam da ćeš TI ući u ovakav žiri. Da li treba da ti navodim razloge? Osim što tvoji komentari na forumu dosta članova dovode do WTF? nemaš ni jedan završen projekat, ne znam kako se ti kvalifikuješ uopšte u "ljude iz IT branše" kako sam sebe klasifikuješ, osim kao korisnik računara. Ti sad možeš da se ljutiš koliko hoćeš, može da ti se sviđa ili da me mrziš, ali ono što možeš UVEK da očekuješ od mene je odgovor bez zavlačenja, potpuno iskren i otvoren.

Oko subdomena: koliko god mislim da ne treba mešati engleski i sprski, slažem se da award.devprotalk.com zvuči najlepše.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat