Vrh!
Cek da na brzinu vidim da li sam sacuvao nesto slicno od ranije, takodje s foruma... mada ni blizu nema provala kao sto su ove na RC
Citat:
The following message was sent to you via the Lopare Online Forum Contact Us form by NN.
--------------------------------
kako da resim problem´´
--------------------------------
Referring Page: http://www.lopare.net/forum/login.php
IP Address: xxx.xxx.55.16
User Name: Unregistered
User ID: 0
|
* "NN" sam ja zamijenio, inace taj nick nije registrovan na forumu pa otpada problem s logovanjem.
Citat:
Ja povremeno posjecujem Loparski sajt,te bih pitala:Zbog cega oni koji se javljaju ne mogu da postave temu,nego se samo komentarise na vec postavljenu temu.Te teme mogu da budu iz raznih oblasti;npr.da svako pise gdje je bio na moru ili na zimovanju i kako mu je bilo.Koji su doktori dobri,gdje se mozes obratiti ako ti sta treba,skolstvo,kako do vize i jos puno toga.zaposliti moderatore na dobrovoljnoj bazi da vode temu.Mislim da bi to ovom sajtu dosta doprinijelo ili mozda i nekim ljudima pomoglo.Cinjenica je dosta ljudi umire,da se covjek cesto nema kome obratiti,te je ovo mozda nacin da pomazemo jedni drugima,anonimno savjetom ili sopstvenim iskustvom.
|
* naravno, teme moze otvarati svako...
Citat:
mozete li mi reci posto sam vidio da ste vi TEOLU radili web sa kime da stupim u kontakt da vidim jer imam poslovnu ponudu za njih...
|
* "niđe veze" s teol-om (ISP u RS)
Citat:
veliki pozdrav i jedno pitanje:
jel ima mozda negdje da se nadje one nase pjesme sto se pjevaju ono u troje na sav glas hvala.
|
* ?
Citat:
Htela bih ako je moguce da ubacim u televon melodiju od Cece Manta, manta.
Pogledala sam na vasem site ali nisam uspela.Inace imam Samsung SGH-E770, a zivim u holandiji.
unapred zahvaljujem
|
* imam i ja neku nokiju...
Citat:
From: Ratko Mladic
Komentar:
ima li neko zainteresovan za mene,tako sam usamljen
|
* rofl. trebao sam mu dati link ka RC
Citat:
U koliko sati ima autobus za Tuzlu?Hitno mi odgovorite pošto putujem iz Beograda!
|
* em na pogresnom mjestu pitas, em nemam pojma kad ide bus
* radi. evo, nista
Citat:
molim vas dali je neki problem sa mp3muzikom kad klikujem namp3 nema nista veko
|
* cjepidlaka, i potpisao su istoj liniji