Pogledajte određenu poruku
Staro 01. 12. 2006.   #228
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

modeus, ne slažem se sa tobom.

Ako neko ne zna da igra fudbal - niko neće zbog njega da blati sve fudbalere. Ne mislim da je ovo blaćenje poziva, ja sam se čak malo ili ni malo bavio samim sadržajem i razvojem, meni je prvenstvena okupacija sama procedura. Konkurs kao takav.

Na šta to liči, daš neke uslove konkursa od čega ispadne na kraju samo "mož da bidne al' ne mora da znači". To nema veze sa developerima, na kraju nije se developer sam izabrao - izabrali su ga oni koji su objavili konkurs.

Opet se postavlja pitanje drugih koji bi možda, da su znali da će biti takva "ništa nije obavezno" situacija, poslali svoju ponudu (da ne bude zabune, ne pričam o sebi ja ovo NIKAD ne bih radio jer ne radim više konkurse, volim da kažem cifru pa ako može - ok, ako ne može - hvala, a ne da se takmičim sa ko zna kim i da na kraju ne prođem jer je neko bio 3 dinara jeftiniji a posle da se nerviram kada vidim da je sve propalo).

Ja bih rekao da je ovo "zloupotreba" odnoso iskorišćavanje našeg poziva od strane oglašivača konkursa, pre nego blaćenje.

Ako je sve tako olako, onda su mogli da nađu i neke induse koji bi ovo odradili za 200 eur, imali bi isti rezultat a više para u džepu. Možda je tako i rađeno, ko zna - ništa me ne bi iznenadilo.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat