Pogledajte određenu poruku
Staro 01. 12. 2006.   #236
mungos
Knowledge base
Wrote a book
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Poruke: 1.123
Hvala: 26
319 "Hvala" u 22 poruka
mungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished roadmungos is on a distinguished road
Default

Srž čitave popratne diskusije se nalazi ovdje:
http://devprotalk.com/showpost.php?p...&postcount=162

1. Jasno je da se Dragan (ili koje već dao konačni sud o izboru izvođača, jer konsultanti konsultuju one koji donose odluke) prešao u procjeni ozbiljnosti firme izvođača.

2. Takođe jasno se vidjelo ono na šta je većina nas upozoravala na početku teme, da su uslovi navedeni u konkursu totalno nerealni za tako kratak vremenski period.

Mislim da svi mi pravimo greške bez obzira na godine i iskustvo i da je to sastavni dio i posla i života i mislim da tu mi kao zajednica nikome, pogotovo našem dugogodišnjem kolegi ne trebamo ništa zamjeriti, prozivati ili bilo šta treće.

Realno problem čitave daljnje diskusije leži u tome što je Dragan u svojoj poruci pojedince (koji su ovdje većina) nazvao neozbiljnim za saradnju (jer nisu firma), nepouzdanim, da ne rade ono što se inicijalno traži od njih (vidjeti uslove u konkursu) i da ne radimo u okviru zadanih rokova. Praksa je očigledno pokazala u ovom slučaju nešto sasvim drugo i svi ovi ljudi koji prate ovu temu i učestvuju u komentarima žela da se ovo rasčisti.

Mojih 20 pfeninga.

Poslednja izmena od mungos : 01. 12. 2006. u 21:44.
mungos je offline   Odgovorite uz citat