Pogledajte određenu poruku
Staro 14. 12. 2006.   #35
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

Pazi glupo je da se ubedjujemo, ocigledno imamo razlicito misljenje i nemam nameru da te ubedjujem niti da seckam tvoj post, samo da ispravim neka tvoja pogresna tumacenja (da sam paranoican rekao bih i "podmetanja" ).

Nisam rekao da one koji nisu napredni treba "zatvoriti" ili bilo sta slicno, ako si tako shvatio, procitaj moj post ponovo. Ja govorim da naprednijoj deci treba omoguciti vise nego ostalima jer svojima talentom i trudom to zasluzuju. Nisam cak ni spominjao onu "vecinu" prosecnih, a kamoli bilo kakvo ignorisanje takvih. I non stop praviti selekciju, oni koji se isticu idu napred, oni koji se isticu negativno odu dole... ostali su u sredini. To je prirodna selekcija, a "svi smo jednaki" je totalno neprirodno i anti-evolucijski.