Pogledajte određenu poruku
Staro 14. 12. 2006.   #37
blogowski
Pušelja Predrag
Professional

Datum učlanjenja: 12.08.2005
Hvala: 22
40 "Hvala" u 13 poruka
blogowski is on a distinguished road
Pošaljite ICQ poruku za blogowski Pošaljite poruku preko Skype™ za blogowski

Ma ni ne postoji nikakva namera sa moje strane da se ubedjujemo, jednostavno pokusavam po nekim argumentom da te demantujem, na kraju krajeva najobicnija civilizovana diskusija

Nisam hteo da ti "podmecem" nego provokativnim pitanjem samo da iznudim odgovor na pitanje, posto si samo konstatovao bez resenja naravno pitanje je bilo provokativno posto je i konstatacija bila extremna

Mislim da naprednijoj deci ne treba dati vise nego jednostavno RADITI vise sa njima. Kako u kuci tako i skoli. Taj rad se se ne sastoji samo time sto cemo im dati vecu paznju nego i vecu odgovornost ! U stvari nisam ja to izmislio, to se vec radi u svakoj kako JAVNOJ tako i privatnoj skoli u francuskoj (sigurno i u drugim zemljama, ali za fra. znam). Sto se tice konstatacije da je izjava "svi smo jednaki" totalno neprirodna i anti-evolucijska voleo bih da mi das neki argumenat (naravno sa naucne strane, ne religijski).. Zamisli sutra neko kaze za tvog sina, koji je izuzetno napredan u fizici i isto vremeno velika nula u stranim jezicima, da treba da se stavi po strani zato sto je fizika bulja nauka, a jezici su trenutno buducnost ?? I u to ime tvoj sin treba da bude sklonjen iz neke skole i stavljen u neku "specijalnu" skolu.

Totalno se slazem sa Zirom. Zamisli skolu gde su sve natposecni klinci u matematici. Drzis ih tako zajedno 15 godina i samo fulujes znanjem. Kad budu izasli ima da budu JAKOOO dobri u tome sto su ucili, ali ce generalno gledajuci biti totalni idioti. (kako Zira naziva) "Elitisticka" fora je propala jos pre vise od 200 godina. To je totalno nerealno, a i sa moralne i eticke strane totalno prevazidjeno...
blogowski je offline   Odgovorite uz citat