Pogledajte određenu poruku
Staro 14. 12. 2006.   #46
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

Citat:
Originalno napisao Pedjaa
Mislim da sa razlicitom decom treba da postoje razliciti nacini rada i to je sve. I o kakvom mi elitizmu u Srbiji pricamo ?? U cemu smo mi tako dobri osim nekim tamo sportovima kada treba misice da pokazemo...
Pa o cemu mi pricamo ovde? Sve vreme govorim(o) da treba drugačije da se radi. A to što osim u sportu nemamo drugih vrhunskih dostignuća je pitanje za tebe, da razmisliš o tome što pišeš. Pa da se opet zapitaš da li je dobro ovako kako je sada?

A baš u tom sportu postoji ono za šta se ja zalažem: najbolji idu gore, najlošiji idu dole, gde ideš zavisi od tvog talenta, rada i onoga šta su ulaže u razvoj tvog talenta. Mnogi su sportisti propali jer su bili u sredinama koje nisu mogle da im obezbede vrhunske uslove. Hajde da obezbedimo vrhunske uslove svima koji se ističu.

A tu je ta jednakost o kojoj pričaš: nema predodređenih, može da se ističe i Pera iz Beograda i Đoka iz Besnog Foka - svi imaju istu šansu da uđu - ali će samo oni koji se istaknu dobiti najbolje uslove. Ja stvarno ne vidim problem u ovoj logici, na istoj je zasnovan ceo zapadni svet na koji se pozivaš.