Citat:
Jesi se ti nešto okešao o mene ili se jednostavno ne razumemo? Ja sam sve sigurniji da ti ne čitaš postove već samo baciš pogled pa sklopiš sliku na osnovu par upadljivih reči.
|
Pa ovo isto sam ja tebe pitao par poruka pre

Ne, nije to u pitanju, da to smaknemo sa dnevnog reda. Pričamo jednostavno, slobodno javi kad ti dojadi
Citat:
Ili je tako dobar pa ti nije problem da gledaš ponovo ili promeniš kanal (izađeš iz bioskopa) i gledaš nešto što ti je interesatnije.
|
Pa da, zato i kažem da, bar meni, nije škola bila bioskop ili TV. Nisam baš smeo da odem ako mi se nije sviđalo ili bilo dosadno. Ne bih se usudio, pre svega od roditelja da to uradim.
Gledaj, ostavljaš, bar meni, takav utisak da je škola kriva, sistem obrazovanja.. za sve.
Pazi, bre, u onoj državi od pre 30 godina.. đak prvak ne ide u školu 5 nedelja i niko pojma nema? Iz škole niko ne obaveštava roditelje, kod kuće niko ne primećuje da ovaj ne ide u školu?
Ja kad sam bio klinac i dobio biciklo pa išao preko ulice samo tako.. sećam se par nedelja kasnije, pazi, policija provalila ko sam, našli mi roditelje i došli da kažu kako ja to neoprezno.. (eto za šta je policija imala vremena nekad

), a da nisam došao u školu 5 nedelja.. lele?? Ma sve da niko nije obavestio roditelje, znali bi, jer ja u toj dobi verovatno ne bi umeo da slažem tako dobro, a da oni ne primete. A bilo je svaki dan skoro pitanja - kako je bilo u školi, šta ste radili, šta imaš za domaći, da vidimo-- itd?
Nemoj da se naljutiš, ali --- da nije to ipak malo do roditelja? Da li bi tvoj sin uspeo da uradi isto i da ti ne primetiš?
Meni je izgledalo da si tu anegdotu ispričao kao nastavak onog kakvo je loše stanje u školama, itd, što sve sigurno imaš pravo, te da su krivi i za takve stvari.. Ako sam pogrešno razumeo, OK. Nemoj to gore pogrešno da razumeš, više pitam tipa kako si bre uspeo da im muljaš 5 nedelja tako malen, a da oni ne primete?