Da sve je to ok, ja samo mislim da se mi web developeri moramo malo zaduziti recimo pa isticati to sta je BLOG. Slazem se da je to do pretrazivaca sto meni za neki pojam izbaci u prve dvije stranice blogove koji nemaju nikakav pametan sadrzaj vec sta je neko vecero i kako je podrigivao. Ali brate ispade na kraju zbog medija da su upravo ti blogovi nesto extra pa mi se sad desava da klijenti i masovno otvaraju blogove na javnim servisima kao prezentaciju svoje firme, ne kao blog da bi se pratio rad neceg, nekog proizvoda vec bukvalno kao licna prezentacija firme. To rade jer su citali sve najbolje o blogovima. Time ruse prvo sebi ugled, ja nebi mogao da zamislim da mi stranica firme zavrsava mojafirma.bloger.hr ili mojafirma.blog.ba ili nesto deseto a sve vise je takvih situacija. Ja sam protiv toga definitivno, al ipak mislim da je ovo situacija samo i ****in BiH jer ipak po pitanju weba stanje je toliko zalosno da se pitam imali uopste u BiH iko kome knjiga nije teska. Svima je mrsko uciti