Pogledajte određenu poruku
Staro 01. 01. 2007.   #117
Blood
Boban Karišik
Expert

Datum učlanjenja: 05.11.2005
Hvala: 36
186 "Hvala" u 21 poruka
Blood is on a distinguished roadBlood is on a distinguished road
Pošaljite poruku preko Skype™ za Blood

Citat:
Originalno napisao janis018yu
Moreno - Necu jos da pricam oko cega se slazem jer sam na 12 strani izneo svoj stav, i za sada je ostao isti, jer se radi po meni o najtezoj diskriminaciji.

Ajd mi ovo sad objasni, pa me mozda razuveris !

Ukoliko bi se usudio da (ti ili bilo ko drugi) posaljes email svim korisnicima u Srbiji, bez njihove dozvole, preko US based marketer kompanije, mail bi morao da:je da njihov mail ima:
- ima link za odjavu
- validan subject i header
- fizicku adresu posiljaoca
- ako je content za odrasle, odgovarajucu oznaku

Da li to znaci da ja mogu svima u Srbiji preko US marketing kampanje svima da posljem email u srbiji, i da moj mail ima sve sto je navedeno i onda bi sve to bilo zakonito pod uslovom da platim ameru ?

Ali ako ja sam stavim link za odjavu, validan subject i header i fizicku adresu posiljaoca i sam posaljem te emailove iz srbije onda je to nezakonito ?

Da li smo onda u potlacenom polozaju u odnosu na amere ???

Ja ne znam da li se ti pravis da ne razumes sta ti Moreno prica, ili jednostavno odbijas da shvatis ono sto ti ne odgovara.
Ti bi mogao da platis tog amera da te reklamira u srbiji, ali ono sto Moreno pokusava da ti objasni je da kad bi nasi provajderi postovali zakon o oglasavanju(nas zakon jer su nasi provajderi) i kad bi postavili odgovarajuce provere i zastite, ti mejlovi koje je taj amerikanac poslao, ne bi ni zavrsili u nasem sanducetu jer bi ih serverski filter oznacio kao spam i najverovatnije i obrisao!!!

Jel ti jos uvek nije jasno, ili hoces da ti pojednostavim jos malo?

Citat:
Svaka cast Moreno znaci i ti se slazes ameri mogu, a srbi ne mogu, jao da nam je opet onaj NATO da se jos jednom vrati samo da nas dokursuri jer nista bolje nismo ni zasluzili. Sami sebe srozavamo i ulizujemo se drugima u ocima sveta.
Jel ti slusas sebe sta pricas!?!

Citat:
Na ovom sajtu postoji 75.000.000 adresa http://www.youradblaster.com iz celog sveta, naravno ceo komplet se placa, da li je u nasoj zemlji zabranjeno kupavati takav softwer - NIJE ! Da li ga je zabranjeno koristiti - Isto nije - Ti si ga platio i imas pravo da koristis sve njegove mogucnosti.
Ne verujem da je u bilo kojoj zemlji zabranjeno kupiti takav software, ali tamo gde se varas je da go mozes koristiti na bilo koji nacin.
Ti ovaj software mozes koristiti na bilo koji nacin koji se ne kosi sa zakonom.

Citat:
Kako to da politicke stranke idu u kampanju "od vrata do vrata" sto se moze cuti i u dnevniku i ocenjeno je pozitivno od naroda, da li je to dozvoljeno ?
Ti zaista verujes svemu sto se prica u dnevniku?
Sta mislis koliko im je ljudi zalupilo vrata pred nosom!? Mislis da su ti ljudi onda seli na to zvono gde su im vrata zalupljena - ne, vec su nastavili dalje, i to nije elektronsko oglasavanje ili sam se ja zbunio? I nemoj sada da se hvatas za moju poslednju recenicu, jer ni to ne podrzavam.

Citat:
A ZA SVE:
Ko od vas koristi originalan softwer, koliko od vas piratski, pa se jos bunite i pricate o postovanju zakona !
heheeh, ocajni ljudi se hvataju za svaku slamku. dobar nacin da se promeni tema, ali ovde je tema o spamu, a ne o nelegalnom software-u!