Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 01. 2007.   #150
dark_mark
profesionalac
Qualified
 
Datum učlanjenja: 25.10.2006
Poruke: 134
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
dark_mark is on a distinguished road
Default

...direktna ponuda bez blama...od jutros u inboxu...koja kaže...

U mogućnosti smo da Vam predstavimo efikasan sistem podrške Vašoj firmi koji će Vam pomoći da veoma brzo dođete do novih klijenata. Kao što znate, internet zauzima bitno mesto u današnjem sistemu komunikacije, a brzina protoka informacija koja kruzi i širi se planetom je fascinantna. U našoj bazi podatka postoji (za sada) preko 400.000

e-mail adresa pravnih i fizičkih lica koja mogu biti Vaši potencijalni kupci ili korisnici usluga. Ukoliko se odlučite za tržišta van naše teritorije, imaćete na raspolaganju mnogo veći broj e-mail adresa, a time i veću mogućnost.Odabir e-mail adresa se vrsi u dogovoru sa vasim interesovanjima prema buducim klijentima ili uz nasu sugestiju koja proistice iz trogodosnjeg iskustva.

Naš dizajner će dizajnirati Vašu ponudu proizvoda ili usluga u laku i dopadljivu formu koja bi istakla Vašu ponudu, dala jednostavne i tačne informacije o Vama. Naravno, tu uključujemo i Vaše ideje, savete i sugestije. Uz naše usluge uračunato je i dizajniranje ponude i njene eventualne korekcije zbog proširenja vaših usluga ili proširenja asortimana prodajnih proizvoda. Izveštaje o poslatim ponudama dobijate na mesečnom nivou, a direktne poslovne ponude u roku od 24 časa.



Sve cene su date na mesečnom nivou i iste su za fizička i za pravna lica.

U cenu je uračunat PDV od 18 % .



- 500 e-mail/mesečno........................................... .................2000,00 din

- 1000 e-mail/mesečno........................................... .................3500.00 din

- 1500 e-mail/mesečno........................................... .................4500,00 din





U nadi da ostvarimo poslovnu saradnju srdačno vas pozdravljam.
dark_mark je offline