Pogledajte određenu poruku
Staro 18. 01. 2007.   #11
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

@milano: naravno da oni nisu tako rekli, ali to je poenta. Mozes da radis, ali ako hoces da radis na humanitarnim projektima onda moras nama da se javis da se posebno dogovorimo. E sada, ja mogu da zamislim kako to izgleda: odes tamo, pa dok na'vatas nekoga, pa napisi molbu, pa zahtev, pa objasnjenje, pa ovo-ono pa dok to neko pogleda, pa dok neko odobri... to ce da prodju meseci... a gomila pitanja "a zasto ti to radis", "ko si ti da to radis?" ... itd.

Osim toga, ne brini nista za "njihovo objasnjenje", onaj ko drzi monopol nema potrebe bilo kome sta da objasnjava. Kaze ti "uzmi ili ostavi" i to je to.

Sta ti mozes da kazes telekomu kada dobijes obavestenje: od petka do ponedeljka necete imati SMS jer ce server biti down zbog redovnog odrzavanja? Ako ti se ne svidja, idi ... ne znam... u Zanzibar... pa tamo pokusaj da radis nesto.

Znam kaizen sta hoces da kazes, ali ja opet kazem da se zloupotrebe lako resavaju. Ne mozes ti da kazes nekome "ne dam ti da radis to jer mozes da zloupotrebis". Mozes da kazes "uzmi radi, ali ako bude zloupotrebe, odracemo te od para i tuzbi...".

Pa ceo SMS sistem je tako napravljen, toliko su pokusavali da sprece zloupotrebe da su napravili potpuno nefunkcionalan sistem, rogobatan i kranje nepouzdan.

Znaci, istina je da ima prevaranata, ali ne mozes da zabranis svima da voze auto zato sto ima onih koji ne znaju da voze ili divljaju. Nadam se da kapiras sta hocu da kazem?
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat