Pogledajte određenu poruku
Staro 19. 01. 2007.   #9
ivanhoe
Ivan Dilber
Sir Write-a-Lot
 
Avatar ivanhoe
 
Datum učlanjenja: 18.10.2005
Lokacija: Bgd
Poruke: 5.320
Hvala: 104
2.344 "Hvala" u 583 poruka
ivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svimaivanhoe je ime poznato svima
Pošaljite poruku preko Skype™ za ivanhoe
Default

Citat:
Originalno napisao Pedja
A kako drugacije da obezbede proveru identiteta? Mozda da uz registraciju saljes skeniranu licnu kartu ili otisak prsta?

Pa posaljes broj licne karte, pa nek provere sa murijom da li je prebivaliste dobro.. uostalom kod preuzimanja moze lako da se zahteva da pokazes licna dokumenta, zar ne? Ionako ti to njihov kurir donosi na noge (i to placas)

Nije to uopste toliko komplikovano uraditi , jedino sto bi onda morali da otpuste sve one "referente" i qrce i palce koji sede tamo po opstinama i palamude po ceo boziji dan po kancelarijama... i onda rucno kucaju te razne molbe i uverenja, sto je potpuna glupost jer su to sve tipizirani dokumenti i mogli bi vrlo lako da se automatski stampaju, samo da ih neko proveri na brzaka i ispecatira, stavi u koverte i to je to... potrebno je cirka 5 minuta po dokumentu..
__________________
Leadership is the art of getting people to want to do what you know must be done.
ivanhoe je offline   Odgovorite uz citat