Pogledajte određenu poruku
Staro 21. 01. 2007.   #10
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Pored svega navedenog, ovde postoji jedan kulturološki izuzetak u odnosu na ostatak sveta (većinu). Naime, ovde je sasvim normalno, šta više i očekuje se, da roditelji obezbede deci posao, obično u istoj firmi gde radi i tata (ili mama). Mnogi čekaju da im posao padne sa neba, a nedavno sam imao jedan razgovor sa jednim ocem koji ne dozvoljava sinu da radi za "privatnika" jer mi je bolje u državnoj firmu, iako ima 11000 dinara platu, tamo je bar "siguran". Čak ni posle pola sata priče nisam uspeo da ga ubedim da "dozvoli" sinu da se zaposli kod privatnika za 300 eur.

Postoji dosta slučajeva gde su "prisiljeni" da žive sa roditeljima jer nemaju stan, ali jednom moraš da presečeš, ako ništa drugo zbog mira u kući. Da se bezgranično volite, kada 6 ljudi živi u 40-50 kvadrata - mora da izbije kratak spoj negde.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat