Pogledajte određenu poruku
Staro 22. 01. 2007.   #40
jablan
VD IT Direktora
Invented the damn thing
 
Avatar jablan
 
Datum učlanjenja: 08.06.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 2.118
Hvala: 503
1.307 "Hvala" u 282 poruka
jablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamenjablan je pravi dragi kamen
Default

Ama, ja samo imam protiv što se u izvornom članku, a i u većini reakcija ovde, život sa roditeljima shvata kao apriori nešto loše.

Reći ću vem nešto. Dok sam studirao, a verujem da ni sada nije mnogo bolja situacija, jedan veliki procenat studenata ili "studenata" činili su ljudi koji su se, jelte "osamostalili", to jest živeli odvojeno od roditelja, a svoj dan provodili motajući džointe, igrajući counterstrike i tamaneći pivo po sobicama studentskih domova. I šta sad?

Preduzimljivost (a to treba da je poenta članka i teme) nema puno veze sa time da li se živi zajedno ili odvojeno od roditelja. Dosta je porodica u Srbiji, i u ruralnim i u urbanim sredinama, gde sin nasleđuje posao (najčešće zanat) od oca i svi lepo žive i zarađuju zajedno. E na to treba da budu upereni ovakvi članci, a ne na prozivanje svih koji žive zajedno. Dakle, preduzimljivost, a ne osamostaljenje.

Poslednja izmena od jablan : 22. 01. 2007. u 15:04.
jablan je offline   Odgovorite uz citat