Pogledajte određenu poruku
Staro 24. 01. 2007.   #80
Dragi Tata
dinosaurus
Master
 
Avatar Dragi Tata
 
Datum učlanjenja: 29.12.2005
Lokacija: Nova Engleska
Poruke: 636
Hvala: 79
263 "Hvala" u 66 poruka
Dragi Tata će postati "faca" uskoroDragi Tata će postati "faca" uskoroDragi Tata će postati "faca" uskoro
Default

Citat:
Originalno napisao bluesman
(iskreno ja za to ne znam, koliko se secam iz istorije, on je bio u egzilu, pa ga je u povratku, kada je ponovo hteo da digne ustanak, izdao kum koji je njegovu glavu predao Milošu i turcima)
Sasvim tačno, samo govorimo o različitim periodima iz Karađorđevog života: ti o njegovoj smrti 1817, a ja o smrti njegovog oca 1786 prilikom bekstva u Srem.

Citat:
Originalno napisao bluesman
Niko tebi ne govori kako da urediš svoj život (inače, ja na svim postovima na ovoj temi ni jednog trenutka ne radim recenziju članka na B92, on me ne interesuje, pričam samo o temi kako je navedono u naslovu), ali je činjenica da je samostalnost mera zrelosti čoveka
Samo ne vidim zašto bi neka bitna mera samostalnosti bila udaljenost od roditeljskog doma. Ako ćemo da merimo tako, ja sam verovatno postao manje zreo i samostalan kad sam se preselio iz San Dijega u Boston, jer je ovaj drugi bliže mom rodnom Kragujevcu i rodieljskom domu

Citat:
Originalno napisao bluesman
Ako ne naučiš da se staraš o sebi, kako ćeš da se staraš o drugima, o svojoj porodici, o svojoj deci?
Ama, slažem se. Samo hoću da kažem da je itekako moguće da se staraš o sebi ako živiš na spratu iste kuće u čijem prizemlju žive tvoji roditelji.
Dragi Tata je offline   Odgovorite uz citat