Pogledajte određenu poruku
Staro 28. 01. 2007.   #23
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Totalno si u pravu... jednostavno sam i ja "smetnuo sa uma" te činjenice, iznenađen onim neopravdanim izlivom besa PDV je uveden 1. 1. 2006., a Đelić niju u vlasti ni na koji način još od izbora 2003. Mada, ne bi menjalo situaciju ni da je Đelić uveo PDV jer je to nešto što je znatno olakšalo situaciju (ko se seća kako je bilo ranije, postojalo je preko 100 poreza, u zbiru uglavnom veći od tih 18%,... porez na promet, na ovo-ono... bila je prava muka obračunati porez).

A što se tiče IT, ne sećam se da je nastao neki boom prodaje računara kada je bio ukinut porez na hardware, naprotiv, najveći bum je nastao par meseci pre uvođenja PDV, kada su prodavci iskoristili neupućenost prosečnih ljudi i prodavali računare pod sloganom "požurite, dok još nije uveden PDV a onda će biti dranje koliko će da košta računar".
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat