Pogledajte određenu poruku
Staro 12. 02. 2007.   #12
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

phatsa: ja mogu da pretpostavim zasto ti se ne javljaju. Verovatno ponuda nije dovoljno atraktivna ili nije dobro srocena pa se ne "nalazi" u tome. A veruj mi da dolaze desetine takvih dnevno, obicno od "jajara" koji bi nesto za dzabe, eventualno da "stave tvoj banner kod sebe" (obicno na sajt koji ima 6.5 poseta dnevno, od kojih je 5 on sam).

Dakle, nije da branim bilo koga, ali pretpostavljam da je slicna situacija kao sa spamom - u gomili spama uvek upadne i neki mail kojem nije tu mesto, ali ne moze drugacije.

Moram da dodam jos nesto: meni se desavalo da, kada kao kulturan covek odgovorim na punudu, bez obzira sto nisam zainteresovan jer je "jajarska", dobijem nazad mail "e smrade jedan, sta mislis da je tvoj sajt neki jak... naci cu 100 puta bolje sajtove do tvog". I onda se pitas zasto bih ja to radio vise? Jednostavno [DEL] i nema vise price.

Da se razumemo, ne govorim da je tvoja ponuda takva jer je nisam ni video, samo pokusavam da ti ukazem na razne aspekte ove tvoje price. Nije bas tako crno-belo.

Poslednja izmena od bluesman : 12. 02. 2007. u 19:30.
bluesman je offline   Odgovorite uz citat