Citat:
Originalno napisao nixa
Obozavam naš DPT iz razloga što laž i neistina nikako ne prolaze.
Inače Nedime kreator ( ne i vlasnik ) poljubca je član ovog foruma username zira 
|
Ovako, ovaj nixa je zaista smijesan deckik

Mislim otkud ti ideja da sam ja kreirao poljubac

, ovo je ludilo, ali nema veze.
Ja sam dragi moj Nedim Dedic iz Sarajeva (Bosna i Hercegovina), prije dvije godine sam bio u Londonu, to se moze provjeriti i sa liderima foruma, neka pogledaju IP adrese posiljaoca.
Drugo, evo saljem svoj prvi drug Google Adsense check.
Odredjeni podaci su pokriveni iz razloga privatnosti, te zbog nesigurnosti da li su odredjeni podaci dozvoljeni za prikazivanje ili ne od strane Google Adsense tima.
Takodjer, evo saljem i screenshot svoje danasnje zarade na Google Adsensu, koja je svaki dan sve veca i veca hvala Bogu.
Naime, ctr i ecpm, kao i broj impresija i klikova sam nazalost morao da uklonim jer se kosi sa pravilima Google Adsensa.
Trece, nisam spomenuo knjigu da bih je prodao, nego je "preporucio

" u slucaju da nekome treba ili nema mogucnosti da je plati.
Takodjer bih zamolio eksperte sa ovoga foruma koji su me napali i kao drugo proglasili nekom drugom osobom (Evo pitajte Dejana Bizingera sa kojim sam zadnja tri dana, da li sam ja neko drugi sem Nedim Dedic),
da pokazu svoju zaradu i da ne budu skepticni i uvrijedjeni kada neko drugi pokaze svoju sposobnost da zaradi pare.
Nemam namjeru samopromocije, ali zaista mi smetaju ljudi koji sami sebe promovisu i misle da su najpametniji, a jedino sto znaju jeste da supljiraju.
Nisam osoba koja se hvali po forumima i na ovaj forum sam dosao cisto zbog toga jer mi je Bizinger rekao da je ovo ozbiljan forum gdje se zaista moze pricati o ozbiljnije o e-poslovanju.
I dalje zbog ljudi kao sto je Miloje Sekulic (koga sam nedavno i upoznao online putem) i Dejan Biznger smatram da je ovo ozbiljan forum i nadam se da ce takav i ostati.
Hvala
Nedim