Pogledajte određenu poruku
Staro 16. 02. 2007.   #36
Nedim Dedic
novi član
Na probnom radu

Datum učlanjenja: 15.02.2007
Hvala: 0
0 "Hvala" u 0 poruka
Nedim Dedic is on a distinguished road

Citat:
Originalno napisao nixa
Obozavam naš DPT iz razloga što laž i neistina nikako ne prolaze.

Inače Nedime kreator ( ne i vlasnik ) poljubca je član ovog foruma username zira
Ja se izvinjavam, jer sam u pogresnom kontekstu shvatio recenicu, jer je bilo malo brzopleto u afektu.

Ne, zaista nije samopromocija, sacuvaj boze da je to. Nego mi je malo cudno da sam zaradio toliko novaca, pa me je interesovalo da li je jos neko sa ovoga prostora zaradio toliko novaca.
Mislim da se o tome radilo na samome pocetku.
Da, ja zivim od Interneta i da pored toga sto sam web developer u MCS-u, ja jesam direktor IDPC-a, ali ne i od njegovog osnivanja i zaista je cinjenica da zaradjuem novac i podizanjem, a zatim prodajom websajtova, ali nikada nisam uspio preko googlea da zaradim toliko novaca.
Zato mi je suhva.
Ne, nisam dosao do tolikih novaca putem ilegalnih radnji, samo moram da priznam jedno, kada sam iskljucio Onesite oglasavanje CTR mi se povecao za 60 odsto.
I svakako, kada sam na svim pozicijama na svim svojim sajtovima zamjenio slikovne google oglase sa tekstualnim, CTR se takodjer povecao.

Ne bih da dalje nastavljamo raspravu, ali me zaista interesuje ko je jos od ljudi zaradio "velike" novce preko google adsena i molim Vas da ukoliko neko je da ovdje postira.
jos jednom hvala
Nedim
Nedim Dedic je offline