heh, morao sam
Sada imam neku poruku za banovane tipa "Sajt je srusen, dodjite ponovo za 2 godine ... "
Tamo sam se bas potrudio... jedan je lik pisao skoro 2 nedelje pre nego sto je provalio da u stvari niko ne vidi sta pise... a ladno je tripovao "sto me ignorisete", mislim da je poceo da kapira kada je poceo sa uvredama a niko mu ne odgovara, svi se kao "smeskaju"
Jedini je problem sto to pali neko vreme ali ne zauvek, pa kada provali postoji 2 slucaja: ili ga pojede blam sto je "ispao glup" pa registruje novi nick i pise normalno, ili poludi sto je "ispao glup" pa onda pokusava sa flame. Ali onda postoji jedan jos gori ban (ovaj gore... na pocetku posta) i jednostavno misli da je server down ili mu stavim da mu se svaka strana ucitava 20 sekundi
i sigurno se smori.
osim toga imam 3 nezavisna sistema koji proveravaju da li neko ima 2 ili vise nickova, pa cak i da registruje novi profil, ceka ga <?php sleep(20): ?> na svakoj strani.
Znam, grozan sam
Ali grozni su i neki, i meni je zao toliko potrosenog vremena, ali nekim ljudima ne mozes da objasnis da moraju kulturno da se ponasaju.