Pogledajte određenu poruku
Staro 17. 11. 2005.   #29
cicika
član
Na probnom radu
 
Avatar cicika
 
Datum učlanjenja: 09.06.2005
Lokacija: Zemun
Poruke: 37
Hvala: 7
5 "Hvala" u 5 poruka
cicika is on a distinguished road
Pošaljite poruku preko Skype™ za cicika
Default

Citat:
Nisam ni znao da toliko mogu da te bole kolena od dugog sedenja
Yep! Katastrofa! A bez ikakve fizičke aktivnosti, svako savijanje na duže od pet minuta pod uglom većim od 90 stepeni zahteva pri ustajanju vrlo bolno rastezanje samog zlgoba i tetiva oko kolena.

Ja baš nemam 'profesionalne' deformacije, ali ako uzmemo da mi je trenutna 'profesija' - student, onda mogu da se ufuram u ovu vašu diskusiju
Elem, u svakom ispitnom roku patim od nekog psihosomatskog poremećaja. Po prirodi sam težak nerčik i sve što radim mora da se odrazi i na telo.

Evo nekih primera...
Jednom mi je igralo oko mesec dana, gotovo bez prestanka. Sledeće godine bi mi se perutao uvek isti deo temena, i to kao kod bebe. Taman prodje ispitni rok, posle dve-tri nedelje se to povuče, pred sledeći rok ponovo.... i tako u krug, nekoliko puta.
Najnovija stvar je upala nerva u zubu, da stvar bude grdja - jedinica (dole levo) je u pitanju. Počelo je u poslednjem ispitnom roku da boli, normalno onako podmuklo, pred jutro. Bilo je da ili imam neki stvarno gadan karijes ili da mi je zub fizički istraumiran.
Šta da vam kažem - ovo drugo je u pitanju. Zub je malo okrnjen, pre 7-8 godina, ja imam nepravilan zagrižaj i on stalno lupa u koren gornjih zuba.
Ali to nije jedina stvar. Ja škrgućem zubima, često, posebno kad sam nervozna i zub je stalno pod fizičkim pritiskom i sad je rešio da mi vrati

Sad su mi opcije da se ne nerviram, i da kontrolišem svoju vilicu najviše što mogu, inače mi ne gine vadjenje tog nerva i sva zafrkancija koja ide uz to.

A vama samo mogu da kažem - bavite se nekim sportom. Radite po kući ako ništa drugo
__________________
Use The Force!
cicika je offline   Odgovorite uz citat