Tema: sbb u sk
Pogledajte određenu poruku
Staro 02. 03. 2007.   #7
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Kakav god da je lik (ja ga ne poznajem i moram da vam verujem na reč) - ono što je napisao potpuno je tačno.

Što se tiče performansa, neka se meni obrati, ja sam imao jedan performans )

Uzeo sam HBO paket i decoder je radio cela 4 dana. 2 meseca sam moljakao, svaki dan zvao support (čuvena "vi ste 11 po redu, pa te otkači posle 3 minuta dok još nisi stigao ni do 7 mesta), moje reči su išle od najponiznijh molbi pa do oštrih pretnji pa i uvreda (menjao sam taktiku sa 5-5-0 preko 4-4-2 do 4-3-3 pa čak i 2-4-4) - ništa nije pomoglo. Svaki put sam dobio obećanje "doći će neko sutra". Da ne napomnjem da je neko sedeo u kući i čekao ceo dan da se slučajno ne bi desilo da "Godo" dođe a nema ko da mu otvori vrata. Posle 2 meseca sam im rekao (bio je četvrtak) "ako niko ne dođe do ponedeljka - doći ću kod vas i baciti vam dekoder na sto".

Naravno, niko nije došao do ponedeljka, pa sam se u utorak spakovao i otišao tamo, napravio mali performans i rekao "nemoj slučajno da vam padne na pamet da mi ispostavite fakturu za ova 2 meseca". Pisao sam i izjavu "zašto prekidam uslugu", to je trebalo pročitati... otprilike sam napisao "zato što ste vi jedna gomila morona".
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat