Pogledajte određenu poruku
Staro 02. 04. 2007.   #14
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

To sto ti pricas kao problem, rade sve banke. Svaka ce da ti uzme proviziju gde god mogu, sto vecu mogu, svaka naplacuje "usluge platnog prometa", kod svake je tesko dobiti kreditnu karticu na preduzece, u svakoj ti traze izjavu za wire (to zahteva Narodna banka, nije izmisljotina banaka).

Mene nerviraju druge stvari. Recimo kod Hypo banke, gde imam jedan racun, kada sam promenio sediste firme uredno sam im odneo novo resenje i promenili su odmah, medjutim kada su poceli da stizu razni izvodi, dinarski, devizni, ... faksovi i slicno, ispostavilo se da moras da odes u svaki njihov department posebno i da trazis izmenu. Ne mogu da verujem da nemaju neki centralni record, vec se recimo dinarsko i devizno poslovanje vodi potpuno odvojeno.

Kada sam to isto pokusao u Raiffeisen, traizli su mi 2 overene fotokopije u opstini + izvod iz registra preduzeca ne stariji od mesec dana + jos neke izjave (navodno sve to trazi NBS, nsiu oni krivi), tako da je obicna promena sedista preduzeca ispala žešća papirologija.

Mene su (Raiffesien) ujeli za srce kada su mi odbili revolving karticu, nije me mrzelo pa sam otisao licno kod njihovog managera za taj sektor, i dosli smo do toga da on nije mogao da se nacudi po kom kriterijumu mi je odbijena kartica, ispada da se sve na kraju svodi na to da li je gospodjicu neko nagazio u tramvaju kada je dolazio na posao, pa je nadrkana sve zahteve odbila. Posle su mi nudili da se ponovo prijavim, ali onda su geni proradili i besmileni inat, pa sam rekao da ne bih vise uzeo revolving karticu kod njih pa da su jedina banka na svetu.
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline   Odgovorite uz citat