Pogledajte određenu poruku
Staro 17. 04. 2007.   #18
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot

Datum učlanjenja: 18.05.2005
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman

Znas kako, i meni su govorili kao "daj nemoj da se foliras, nema ko ne voli narodjake" a onda kada su provalili da ja dodjem na svadbu i posle pola sata palim jer ne mogu da izdrzim onu torturu, skapirali su da mi stvarno uzasno smeta taj horor.

Moje dete ode na deciji rodjendan i puste neke one budale tipa Ana Nikolic, Zeljko Joksimovic... moje dete stoji i gleda, ali zato zna sve decije pesme napamet, odgledali su sve decije filmove, odlgedali su sve predstave u Pinokiu i Puž-u. U kolima me cimaju "pusti tata rokenrol" a ja ubacim kasetu Sepulture, deca se iskidaju od skakanja u kolima... (dok gospodja ne poludi - ona slusa "malo" mirniji rock'n'roll. Ako ipak ima nekoga ko ne veruje, pozivam ga da se provoza samnom kolima (taman da nauci i najgore psovke koje je ikada cuo u zivotu)