Pogledajte određenu poruku
Staro 04. 05. 2007.   #45
gastonr
Poslovni softver BLOG
Certified
 
Avatar gastonr
 
Datum učlanjenja: 20.06.2006
Lokacija: Beograd
Poruke: 67
Hvala: 10
5 "Hvala" u 3 poruka
gastonr is on a distinguished road
Pošaljite poruku preko MSN za gastonr Pošaljite poruku preko Skype™ za gastonr
Default

Citat:
Originalno napisao mungos
Bobane kontaktiraj me na pp, ili ostavi ovdje naziv i link ka projektu, pa cemo da ga stavimo na listu. Vazi i za sve ostale, i ukoliko sam nekog slucajno zaboravio da stavim na listu.
Pozdrav svima,

Ja bih takođe iskoristio ovu priliku da najavim jesenju realizaciju sajta, www.poslovnisoftver.net. Ko je do sada pratio moj blog verovatno je u toku o čemu se radi, ali za one koji nisu pratili reč je o sajtu koji će se baviti pregledom, analizom i ponudom poslovnog softvera u Srbiji. Ideja je da se na jednom mestu nađu i predstave domaći proizvođači poslovnog softvera, sa jedne strane, a sa druge strane da se potencijalnim korisnicima omogući jednostavan i lak pregled poslovnog softvera koji se može kupiti na našem tržištu i tako im pomoći u izboru adekvatnog softvera za njihovo poslovanje.

Sudeći po broju mailova koje dobijam sa zahtevom za najavu početka rada, ali i sa pitanjima sa bloga, rekao bih da je interesovanje za ovu tematiku veliko.

poz,
GR

p.s. Ovo je najava za ovu godinu (2007). Iako je ovo članak iz prethodne jeseni nema razloga da i ova jesen ne bude vruća. Nadam se da ćemo imati priliku da predstavimo projekat na ovogodišnjem IT Seminaru, pošto ne znam kako se tamo prijavljuje za predavanje
__________________
poslovni softver (dot) net BLOG

Poslednja izmena od gastonr : 04. 05. 2007. u 00:33.
gastonr je offline   Odgovorite uz citat