Pogledajte određenu poruku
Staro 08. 05. 2007.   #19
oksite
Damir Trninic
Expert

Datum učlanjenja: 22.04.2006
Hvala: 42
63 "Hvala" u 44 poruka
oksite će postati "faca" uskoro

Citat:
Originalno napisao Miloje Sekulic Pogledajte poruku
Mislis li da je ovo potpuno nebitno? Da je potpuno svejedno da li su se sada ili za 5 godina zainteresovali za ovo trziste (prostor)
Odgovori mi iskreno, moji kapaciteti mi ne dozvoljavaju da resim ovo:

Ako je pomenuta osoba dobila posao u Google-u, na osnovu kojih prethodnih iskustava, iz zemalja u okruzenju ili bilo gde u Evropi, dolazis do zakljucka da je zainteresovanost Google-a, kvantifikovana zaposlenjem jednog radnika, ustvari in-house konsultanta, ne prodavca, ne posrednika, vec klasicnog in-house konsultanta, dakle, kako ce ta zainteresovanost pospesiti razvoj Interneta i IT sektora u Srbiji do te mere da izazove odusevljenje za sada samo nekoliko ljudi na ovom forumu? Mene interesuje kada ce onaj ljubitelj bas mladih devojaka da zaposli jos 50 programera u onoj svojoj lepoj zgradi, kada ce svi oni sto vole da programiraju i da seku drva i da uvoze cokolade da sjasu i omoguce trzisnu utakmicu i jos milion stvari me interesuje, ali Google? Ne, jedan radnik u Google-u me stvarno ne interesuje. A mene bas svasta interesuje.

Da rezimiram, hocemo li mi da se ponasamo ko odrasli ljudi ili kao napaljeni klinci?