Pogledajte određenu poruku
Staro 13. 06. 2007.   #22
Ivan
Psychedelictrance freak
Wrote a book

Datum učlanjenja: 04.06.2006
Hvala: 325
933 "Hvala" u 34 poruka
Ivan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoroIvan će postati "faca" uskoro
Pošaljite poruku preko Skype™ za Ivan

Citat:
Originalno napisao dinke
Samo na ovom forumu imas bar jednog coveka (damu tacnije) iz pogotka. Ako si poslao email na neki tamo office@pogodak.co.yu, vrlo je verovatno da je tvoj email otisao u junk, ili je jednostavno ostao neprimecen.
Kao sto sam vec rekao, kontaktirane su dve osobe i to preko dva izvora. I 100% sam siguran da su videli email, sto ce verovatno biti i potvrdjeno od strane dame iz pogotka.

Citat:
Originalno napisao dinke
chill out, moj prethodni post je bio krajnje prijateljski, sto se mene tice, mozes svakodnevno da objavljujes propuste na svim sajtovima (ukljucujuci i moje . Samo pokusavam da ti skrenem paznju na to da nece bas svako blagonaklono gledati na to sto ti radis.
Ok, opusteno ... a sto se tice reakcija, i cilj mi je da vidim reakcije raznih ljudi i akcije koje ce proisteci iz istih.

Citat:
Originalno napisao dinke
A sto se zakona tice, ne sumnjam da bi se i tu mogao iskopati neki clan x.y koji kaze tipa "objavljivanje osetljivih poslovnih informacija koje nanose stetu ... bla bla" i da te neko tuzi zbog toga.
Da, u pravu si, uvek postoje rupe i egzibicije u pravu ...
Ivan je offline   Odgovorite uz citat