Nisi razumeo, ja sam rekao da je lepo sto su se pojavili bar u prvih 20 godina, a ne kao neki posle 40

A sve ostalo je bljak - cela ta MTV industrija je nesto na cemu su kasnije zidani mnogi trojanski konji, recimo ovaj Grand Show - ne moze niko da me ubedi da to nije neka zavera (sad bi neko pomenuo Vatikan

) da se zaglupi narod do nivoa retarda. Po meni nema nikakve razlike izmedju MTV i Grand Show, koji je ladno po svemu mogao da bude promoter RHCP jer se isti po ponasanju, shvatanjima i razlozima ne razlikuju od raznih Baja Mali Knindza i ostalih (da ne lupetam posto ih ne znam).
Mis'm ... The Cult ? Koji ces mi sada ovde? Sto nisi dosao '86 ili bar do '90 ? Alo, to je bilo pre 20+ godina... I sada ja treba da idem da se valjam u blatu i trzam na The Cult? I pevam ****ing sanctuary ... NFW
Nikada ne bih otisao na ovakav koncert, pre bih otisao na ****ing Moloko ili tako neki njanjavi band koji dodje na vrhunclu popularnosti nego na ex-omiljeni koji se seti pose 40 godina. Vec sam pomenuo radioaktivnu (u fazi polu-raspada) Blondie. Jedini izuzetak su bili Dead Kennedys u SKC, iz cisto emotivnih razloga.