Tema: IT u Srbiji
Pogledajte određenu poruku
Staro 10. 12. 2005.   #10
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

To sto ti Dejane govoris je njihovo poslovanje a nema veze sa razvojem IT u Srbiji. Kada su organizovali neku akciju? Kada su napravili neku tribinu, jesi video na TV nekada neku promociju (osim ove nedavne price kada su se hvalili za nagradu) ? To sto p(r)ozivaju na sportski deo sajta po zavrsetku vesti nije nikakav doprinos, em su gotove vesti pa i nema nista vazno da se kaze, em salju ljude na (svoj) sajt cisto marketinski ne strategijski.

Znaci, mora da se napravi razlika izmedju e-poslovanja i onoga sto je tema ove price: razvoj i promocija IT u Srbiji. B92 ne radi nista na tome. Postali su i provajderi, zasto ne organizuju neku akciju, kao provajder to bi im bilo veoma lako... Ono sto ja hocu da kazem je da su sve njihove aktivnosti motivisane ekonomskim razlozima (za sta ih ne osudjujem). Jos nisam video ni jednu neprofitnu net akciju od strane B92, da se malo promovise, ne mora mozda uvek da se zaradi... Pricam o direktnoj zaradi, sve bi im se to kasnije ionako vratilo kao profit, samo kada bi umali malo zelje i hrabrosti imesto da kukaju i ne rade nista.

Znaci, ako ne mislis da pomognes, ćuti i "broj šuške" ali nemoj onda da plačeš nad sudbinom IT u Srbiji.
bluesman je offline   Odgovorite uz citat