Pogledajte određenu poruku
Staro 29. 06. 2007.   #15
bluesman
Goran Pilipović
Sir Write-a-Lot
 
Avatar bluesman
 
Datum učlanjenja: 18.05.2005
Lokacija: Beograd
Poruke: 5.450
Hvala: 288
1.247 "Hvala" u 446 poruka
bluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušatibluesman je osoba koju treba slušati
Pošaljite ICQ poruku za bluesman
Default

Znaci ipak sam pogresio, ti nisi bio ironican nego ozbiljan. Ja mogu da se slozim da ima puno ljudi koji pricaju o svemu a jako malo znaju, ali si nasao pogresnog coveka da se istreses. A ako vec trazis od nekoga reference, postavlja se pitanje: a ko si onda ti da dajes sebi za pravo da analiziras nekoga ili nesto, recimo situaciju na trzistu ili sveobuhvatnu situaciju na netu. Upadas u sopstvenu zasedu.

Ne vidim razloga zasto bi nekoga prozivao, kvalitet uvek ispliva, ako si u pravu - covek se nece 'leba najesti od tog posla, a ako gresis - nece biti dovoljno foruma na kojima ces morati da se izvinjavas. Osim toga, sta te briga ko sta pise i gde pise? Ako ti se pise - pisi, ako ti se cita - citaj, ako ti se komentarise - komentarisi, ako ti se gleda TV - gledaj... ne znam zasto ti toliko smeta bas ovaj "slucaj".

Osim toga, analiza ti je bila vrlo povrsna, da bi stvari funkcionisale nije dovoljan samo jedan faktor, mora mnogo stvari da se poklopi, da su u pitanju samo licne zelje, znanje i energija - nikome ne bi trebali investitori ni kompletna prica oko startup-a (mrzim tu rec).
__________________
Goran Pilipović a.k.a. Ugly Fingers Bradley f.k.a. bluesman
I don't always know what I'm talking about but I know I'm right!
bluesman je offline